Kempenhaeghe zoekt een

(Woon) Begeleiders voor de Flexpool

Dienstverband

24-28 uur in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel Heeze Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Hoe ziet jouw werkdag eruit

Je ondersteunt cliënten binnen wonen of dagbesteding en je ziet het als een uitdaging om op meerdere plekken te worden ingezet. Je doet hierdoor volop werkervaring op.
Ook werk je vanuit de zorgvraag van de cliënt en biedt begeleiding, structuur of zorg waar nodig. Binnen de verschillende teams kun jij je snel aanpassen.
Tevens werk je volgens de visie van active support die uitgaat van de mogelijkheden van mensen met een beperking. Eigen regie en het verrijken van de belevingswereld van bewoners worden gestimuleerd.

 

Over de afdeling

Als zorgprofessional in de Flexpool begeleid je cliënten op verschillende afdelingen met epilepsie en een bijkomende (verstandelijke) beperking. De cliënten wonen in een groepswoning of appartement op locatie Heeze, in de woonwijk Kloostervelden of op een buitenlocatie in de omgeving.

 

Wat breng jij mee

Je bent open, enthousiast en flexibel en hebt een warm hart voor onze bewoners met een verstandelijke beperking en/of epilepsie. Open en effectief communiceren is van belang.
Daarnaast is het belangrijk dat je goed samen kunt werken met collega’s, familie en vrijwilligers. Je bent flexibel inzetbaar.
Je beschikt over een diploma op mbo-3 of 4 niveau van een maatschappelijke/zorg of verpleegkundige opleiding of zit in je laatste jaar van de opleiding.

 

Wat bieden wij jou

  • Wij denken aan 24-28 uur, dit gaat in overleg en op basis van jouw beschikbaarheid. Dit is dus perfect te combineren met een parttime baan, zorg voor een familielid of kinderen, je thuissituatie of een studie;
  • Je kunt ontdekken welke locaties /soort zorg jou het meeste aanspreken. Bijkomend voordeel: indien er op jouw ideale locatie vaste uren ontstaan, kun je kans maken op een structurele werkplek, omdat je al bekend bent bij het team;
  • Werktijden liggen tussen 7.30 uur – 22.30 uur; slaapdiensten in overleg;
  • Cao Ziekenhuizen, inschaling op basis van opleiding en ervaring in FWG 40 (minimaal €2.044 en maximaal € 3.025 bruto of    ongediplomeerd FWG 30 minimaal €1.841 en maximaal €2.741per maand bij een fulltime aanstelling);
  • Een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA), denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool;
  • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%;
  • Volop (door)groeimogelijkheden middels opleiding en goodhabitz;
  • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

 

Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link voor 16 mei a.s.

Heb je nog vragen, bel of app dan met Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
of mail naar simarc@kempenhaeghe.nl.

 

Locatie: Sterksel, Heeze
Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.